torstai 5. tammikuuta 2012

Tehostinkauppaa

Taas tuli Agriline Productsin kuorma, keskelle sähkökatkoista joulunaikaa. Kaksi Ford 4000, neljä Fordson Major, kaksi Ford 5000, ja yksi MF 135. Lisäksi monenlaista tavaraa muutakin. Yksi viistonninen, pari Majuria ja Fergua, lisäksi varastossa olleet Ford 3000 sarjat on jo toimitettu-Porin Traktoriosaan. Sieltä voi kysellä jos Länsi-Suomessa tulee pikainen tehostimen tarve.

Jos tunnet jääneesi paitsi tehostinta, laita postia viistonninen@gmail.com ! Jälkitoimituksen yhteydessä voidaan laittaa tehostimia tulemaan lisää. Näin. Tiedoksi muuten , että Agrilinen MF135 "Swept Axle" -sarja tarvitsee takakorvakkeen hitsauksen. Hitsataan kiinni viistotukeen.

Kirjoittelut ovat jääneet todella vähäisiksi, koska oli syksyllä hiukan ruuhkaa töissä. Nämä harrastukset saavat väistyä ensiksi, sitten vasta leipä. Lisäksi kertausharjoitus laittoi lisää hommia yliaikaisten jonoon, vaikkakin se itse asiassa oli hieno irtautuminen arjesta hetkeksi. Täytyy hiukan kerskuakin, vanha vielä ampui 93 Ärkoo-ammunnoissa, vieraalla aseella ja vain 3+2 kohdistuksella ! Noin 54 miehen joukosta 1. sija ja keski-ikäkin reilusti alle 40 siellä !

Sen verran on ollut edistystä, että nyt on yksi Foorti lämpimässä tallissa, ja pääsee jos pääsee laittelemaan kevään kuluessa uutta komponenttia ja tekemään perushuoltoa. Nostolaitetta ja perää ei tarvitse avata, se on napakka kuin uudessa, jarruineen. Vivustoa, nostolaitteen kaarta, venttiilipakettia ja uutta hyttiä pitänee laittaa. Ehkä maalia vanteisiin. Moottorissa on huonoa sytytystä ja mustaa sauhutusta, katsotaan nyt, onko yläkerta tai ruiskutus puutteellinen, Sitten vasta katsotaan muualle moottorissa. Sähköt ja mittaristo aivan uusiksi. Tasavirtastetaan takaisin. Ledityövalo ja sivuvalot ja takavalot.

-SS-


       Kuva:  Turkkilainen tehostinsarja Ford 5000:een


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidätän oikeuden päättää kommenttien julkaisemisesta tai julkaisematta jättämisestä.